Home

Welkom bij dierenhotel Slooijer

Wie zijn wij?

Honden- en Kattenhotel Slooijer is een gezellig landelijk gelegen Dierenhotel. Of het nu een weekendje weg is of een lange vakantie, u wilt het beste onderkomen voor uw huisdieren. Wij hebben hier inmiddels meer dan 25 jaar ervaring mee. Het hotel biedt plaats voor maximaal 120 honden en 20 katten. 

Eigenaar H. Slooijer is in het bezit van het Bewijs van Vakbewkaamheid (zoals bedoelt in artikel 10, vijfde lid van het Honden- Kattenbesluit 1981).

Tevens zijn wij een Aequor erkend leerbedrijf, voor studenten van de opleiding dierenverzorging van niveau 1 t/m 4. Klik hier voor de verklaring. 

Naast het hotel hebben wij ook een eigen kennel, kennel ‘Wolveshome’, en een hondenschool.

Voor een zorgeloze vakantie, een gezonde pup of voor de (her-)opvoeding van uw hond, bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Wij zijn voor 75% in de herfstvakantie volgeboekt. Gaat u op vakantie en wilt u graag uw hond onderbrengen in het dierenhotel, reserveer dan snel!
  • In de kerstvakantie is het dierenhotel voor 50% volgeboekt, boeken is dus nog mogelijk. Wilt u toch verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan snel!
  • Boeken voor de zomer ’23 is vanaf nu mogelijk. Wilt u zeker zijn van een plekje, boek dan snel!

Heeft u vragen?

info@dierenhotelslooijer.com

0548-611886

Adres

Fijneweversweg 2
7447RV Hellendoorn

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag:

Van 9.00u tot 10.30u
Van 16.00u tot 17.00u

Op zon- en feestdagen gesloten.

U kunt uw hond alleen ’s middags ophalen i.v.m. het wassen!