Kattenhotel

Met groot genoegen kondigen wij aan dat het katten hotel zijn deuren zal openen op 1 juni!

Welkom bij ons katten hotel, waar luxe en comfort samenkomen voor de meest veeleisende katten. Wij begrijpen dat uw kat meer is dan alleen een huisdier – het is een geliefd lid van uw familie. Daarom bieden wij een buitengewone vakantie-ervaring voor uw geliefde kat, zodat u met een gerust hart kunt ontspannen tijdens uw eigen vakantie.

Ons kattenhotel is ontworpen met het welzijn en de behoeften van katten in gedachten. Bij aankomst wordt uw kat hartelijk verwelkomd in ons nieuwe katten verblijf, compleet met zachte bedden, klim- en speeltoestellen en een prachtig uitzicht op de omgeving. Het katten hotel is ruim, comfortabel en huiselijk ingericht, zodat uw kat alle ruimte heeft om te spelen, te rusten en te genieten van zijn verblijf bij ons.

Ons toegewijde en ervaren personeel zorgt ervoor dat uw kat alle aandacht en liefdevolle zorg krijgt die hij verdient. We volgen strikte hygiëne normen en zorgen ervoor dat het verblijf regelmatig wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast bieden we hoogwaardige voeding die is afgestemd op de specifieke behoeften en smaak voorkeuren van uw kat.

U kunt erop vertrouwen dat uw kat in veilige handen is en dat we er alles aan doen om zijn verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Dus wanneer u op zoek bent naar een kattenhotel waar uw geliefde kat de beste zorg en aandacht krijgt, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en geef uw kat de vakantie van zijn leven!

Wilt u reserveren doe dit dan via het reserveringsformulier. Het reserveringsformulier vindt u in het menu onder reserveren.