Dagopvang

Voor eigenaren van hun trouwe viervoeter die niet voldoende tijd hebben om hun hond uit te laten hebben wij een oplossing. Of het nu voor een dag is, enkele dagen in de week of zelfs voor vijf dagen in de week, uw hond kan bij ons (na een geslaagde proefdag) terecht in onze dagopvang. Het doel van onze opvang is alle honden een plezierige fijne dag te bezorgen. Daarom hebben we verschillende afgebakende velden om honden in juiste groepjes te plaatsen waar ze zich vrij en happy voelen. Er is toezicht op de groep en waar nodig helpen wij de roedel zodat er continu gespeeld kan worden. 

Vereisten voor dagopvang:

Wij vinden het erg belangrijk dat er een gezonde en veilige omgeving is voor iedereen hond. Er zijn een aantal basisvereisten waar uw hond aan moet voldoen. Wij vragen daarom het volgende aan u en uw hond:

  • Een gesocialiseerde hond
  • Alle verplichte entingen gehad heeft
  • Kennelhoest enting gehad heeft
  • Uw hond dient ontwormd te zijn
  • Uw hond dient ontvlooid te zijn

Mocht u twijfelen aan bovenstaand dan kunnen wij altijd samen met u bekijken of uw hond geschikt is voor onze opvang. U mag uw hond voor één of meerdere dagen per week brengen, wij staan graag voor u en uw hond klaar! 

Onze dagopvang is geopend van maandag t/m zondag. De breng en haal tijden zijn flexibel en in overleg is er altijd veel mogelijk.

De kosten voor de dagopvang is €9 per dag.

Wilt u meer informatie ontvangen neem dan contact met ons op.